Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Hinterlandet: Dragedræberens grav

Forside til Hinterlandet: Dragedræberens grav

System: Hinterlandet
Genre: Helcon
Deltagere: 1 GM, 2-6 spillere

Af:

ForfatterKamilla Brichs
ForfatterPeter Brichs
ForfatterCecilie Juel Greis Fakkelskov
ForfatterElias Helfer
ForfatterRyan Rohde Hougaard
ForfatterHenrik Krøjmand
ForfatterThomas Mørch
ForfatterMorten Greis Petersen Fakkelskov
ForfatterKristoffer Mads Sørensen
ForfatterErik Warming
ArrangørMorten Greis Petersen Fakkelskov

Download:

PDF Dragedræberens grav (3,5 MB)

Foromtale:

Afbrændte marker, plyndrede karavaner, forbandet guld og mareridt om et enormt monster, der æder folk levende i en mundfuld. For de gamle folk er tegnene klare: En drage er vågnet af sin søvn.

Ude i ødemarken rører en gammel ondskab på sig. Dens kald trækker sære folk med onde blikke og stammer af fanatiske kobolder til sig. En drage er vendt tilbage, og hære af onde væsener er ved at samle sig under dens grådige blik. Dragens ondskab kan mærkes milevidt omkring: guld er blevet forbandet, og slagsmål bryder ofte ud på markedspladsen mellem købmænd og handlende, når ingen vil slippe guldet. Folk klager over mareridt, hvor en skikkelse iført en gylden dragemaske kalder dem til sig, og kommandant Lucinius har brug for helte mere end nogensinde før. Er du en af de helte? Tør du konfrontere dragen?

Hinterlandet deltager med den tredje store kampagne på Fastaval. Hinterlandet er en gigantisk fantasy-kampagne. Kampagnen strækker sig over flere spilblokke, og du kan deltage i en eller flere blokke, når du har lyst. Nye eventyr begynder hele tiden. Overlever din helt i et eventyr, kan du forsætte med helten i nye eventyr, og har du en helt fra en tidligere Fastaval eller fra en anden con, kan du spille videre med karakteren.

Spillet på:

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Trivia:

Links:

Link til Dragen vågner-scenarierne: https://mgreis.wordpress.com/2015/04/07/rapport-fra-hinterlandet-pa-fastaval-2015/Indsend rettelser for denne side