Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Ingen Vej Ud

Forside til Ingen Vej Ud

Genre: Novellescenarie
Deltagere: 5 spillere

Af:

ForfatterJesper Stein Sandal

Download:

PDF Scenariet (2,0 MB)
PDF Spilpersoner (1,2 MB)
PDF Handouts (2,3 MB)
PDF Scenariet (English) (2,0 MB)
PDF Spilpersoner (English) (1,2 MB)
PDF Handouts (English) (2,8 MB)
MP3 Lydspor (23,0 MB)

Foromtale:

»Plat, så prøver vi den oversvømmede korridor mod vest. Krone, så kravler vi ned i slugten mod øst.«

Ingen Vej Ud handler om en dungeon crawl af episke proportioner. Eventyrerne blev sammen sænket ned i superdungeonen Undermountain under Waterdeep i håb om at finde rigdom, ære, berømmelse eller deres frihed. Men det, der skulle have været en simpel mission, har nu udviklet sig til et mareridt, som driver eventyrerne længere ned i mørket. Både bogstaveligt og billedligt.

Ingen af dem ved præcis, hvor længe de har gået i mørket, eller hvor de er. De lever af, hvad de finder, mens de forsøger at holde sig i live mod monstre, fælder og hinanden, indtil de finder en vej ud.

Undervejs har de hver især truffet skæbnesvangre valg. Nu nærmer tiden sig for, at de skal stå til regnskab, og du skal som spiller føre eventyrerne gennem de sidste rum i dungeonen før den endelige forløsning. Det er en gruppe skæbner, som hver især rummer hemmeligheder, der nu skal op til overfladen. Det kommer til at udløse mistro, begær, skam, selvopofrelse og forræderi.

Du skal som spiller være forberedt på at være med til at skabe fortællingen inden for rammen af en simpel spilmekanik, der sætter spillets tempo og opbygger konflikter. Scenariet har fokus på, at spilpersonerne skal bære handlingen, og der vil være drama og følelser fra scenariets begyndelse.

Der kræves intet kendskab til et bestemt fantasyunivers eller regelsæt, men som spiller vil du nok have størst fornøjelse med scenariet, hvis du har prøvet en klassisk dungeon crawl.

Spillet på:

Fastaval (2011)

Trivia:Indsend rettelser for denne side