Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Copperdale - a Tale from Mythodea

System: Live
Genre: Fantasy

Arrangeret af:

Mythodea Danmark, Live Adventure & Fenris-Holstebro

Af:

ArrangørDennis Mejsedal

Foromtale:

Oppe nord i Mythodea, i det forhenværende Lunorth, ligger der en by. En by i vækst. En by i udvikling. En by i problemer.
Den sorte røg stiger op fra skorstene fra den engang stolte havneby; Copperdale. Befolkningen skutter sig langsomt tættere og tættere sammen, i evigt forsøg på at finde plads blandt byens trange gader, og noblens store palæer.

Under beskyttelse af byens infamøse "Laug-lovgivning" vokser underverdenen sig stærkere end nogensinde. I et desperat forsøg på at genvinde kontrol over Copperdales gader har byens Garde, den evigt omstridte Watch, valgt at bryde med loven, som placerede restriktioner på deres indgriben mod undertrykkelsen af de civile borgere.

Det er en kamp op ad bakke, for den uerfarne vagt-sergeant, Michael Johnson, mod den hårdnakkede underverden, personificeret i den berømte Fader Kedel. En mand som siges ikke bare at have noblen, men selveste Skattemesteren, i lommen. Noblen som er kendt for sine store bygninger, overstrømmende banketter, og nærmest uendelige ressourcer. Noblen der står overfor et af sine vigtigste valg, ikke bare valget af Copperdales nye guvernør, men også hvem de skal støtte til at være den nye Lord Protector Lunorth når det igen er etableret.

I midten af denne plagede by står Akademiet, byens allestedsnærværende skygge. Dens tidligere rektor er flygtet i skjul og efterladt styret i Hopkins Tobias Keddels kyndige hænder, mens rygterne går på at der står en gammel smuglerrute åben, ned til hvad end der ligger i Akademiets katakomber...

Afviklet:

4. - 6. maj 2018, Spejdercentret Assenbækmølle, Tistrup
7. - 9. september 2018, Spejdercentret Assenbækmølle, Tistrup

Links:

Info om scenariet på Mythodeas hjemmeside: http://www.mythodea.dk/#!/copperdale/info
Facebook-begivenhed for scenariet: https://www.facebook.com/events/1985934965013441/Indsend rettelser for denne side