Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

En gave til zarinaen

System: Live

Arrangeret af:

A New Hope

Foromtale:

Zaren Alexander d. 2 er en politisk aktiv mand, der forsøger at beholde sin position i landet, samtidig med at han er ved at skabe et løsere grundlov og mere frihed til folket. Hans kone, Maria Alexandrovna af Hessen-Darmstadt, er elsket af folket for hendes interesse for fremgang både blandt rig og fattig. Hun er kendt for hendes besøg blandt fattige børnehjem, hvor hun har bidraget til installationen af damp-maskiner der har givet varme, og pumper til rindende vand.

Udefra ser det hele skønt ud, selvom Rusland er et gigantisk, hårdt land, så er der fremgang, og deres royale par er fremdriftens fortalere.

Men de der bor tæt på zarens mange huse, har hørt råb og skrig deroppe fra. Zarinaen stormer ud til vogn, eller Zaren der for nattelige besøg fra byen. Og nu har Alexander d. 2 dummet sig givaldigt. Han er nødt til at bløde sin kone op igen. Her kommer scenariets mange deltagere ind i billedet. Alexander d. 2 har kaldt til opfinderkonference, damp er drømmen, maskinerne er fremtiden, og Alexander d. 2 tilbyder fuld patent og økonomisk støtte til den opfinder der kan bygge noget, som der vil facinere og behage hans elskede Alexandrovna. Alle er inviterede, der er noget værd. Og for at ophøje zarindens vision om at bekæmpe fattigdommen i Rusland, har Alexander d. 2 inviteret byens beboere op for at se konferencen og deltage, ikke på samme niveau som hans gæster, men med varme og mad. Det er en kold tid i Rusland, men på zarens vinteretablement er festlighederne i fuld gang, og intrigerne ulmer i de dunkle korridorer.

Afviklet:

8. - 10. maj 2015, VIA University College, Ikast

Links:

Facebook-begivenhed for scenariet: https://www.facebook.com/pg/engavetil/events/?ref=page_internalIndsend rettelser for denne side