Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Pendragons ære

System: Live

Arrangeret af:

TRoA

Af:

Ikon - ArrangørSøren Mosekær Fredsgaard
Ikon - ArrangørSteffen Kanstrup
Ikon - ArrangørSebastian Larsen
Ikon - ArrangørErik Støvring Preussler
Ikon - ArrangørMorten Meyer Rasmussen

Foromtale:

Pendragons ære er et mytisk tidlig-middelalder, konfliktscenarie i en setting inspireret af legenden om Kong Arthur. Scenariet indebærer et magtskifte i et område beboet af Saksere, Britter og Keltere, der hver har deres traditioner og holdninger til magt, lov, såvel som religion.

Scenariet handler altså om konflikter blandt tre vidt forskellige kulturer midt under et magtskifte, og det er scenariets fokus og det vi gerne vil med spillet.

Kong Arthur, Excalibur og riddere, er for mange noget der har en mytisk ordlyd sat sammen. Mange tænker på begyndelsen, hvor sværdet trækkes eller den tragiske slutning, men vi interessere os mere for handlingen imellem begyndelsen og enden, men også lige så meget for den tidlige middelalder kontekst som man i dag ynder at tolke legenden ind i. Det er vores sekundære vision at se hvordan tiden, folkeslagene og de arthuriske idealer harmonere, når de sættes sammen og slippes løs.

For mange af arrangørerne er det vores første større rollespilsprojekt, og vi drømmer om at gøre mere med det i fremtiden, men først skal dette scenarie løbe af stablen først, og vores mange timer og ideer skal møde de alt konsumerende rollespillere, så vi håber at i vil tage vel imod Pendragons Ære og slutte jer til spillet samt prøve kræfter med en vision for en af legendernes store verdner.

Afviklet:

8. - 9. april 2017, Lundbykrat Hundeskov (nær Gistrup, i Nordjylland)

Links:

Scenariets hjemmeside: http://www.pendragonsaere.dk/
Scenariets Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/pendragonsaere/Indsend rettelser for denne side