Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Bedste venner

Forside til Bedste venner

(AKA: Best Friends Forever)

Genre: Drama, Fantasy, Gyser
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterLars Kaos Andresen

Download:

PDF Scenariet (3,1 MB)

Foromtale:

Året er 1984. Fire børn på 13 år har snart sommerferie. Den populære dreng. Den modne pige. Den nørdede outsider og pigen med store mængder mørk øjenskygge og strithår. En umage gruppe finder sammen i en søgen efter accept, sammenhold – og ikke mindst den legendariske skat i Skovdyssen.

Bedste Venner er en historie om børns venskab og spirende kærlighed. Det er også et grumt og uhyggeligt eventyr om en sagnomspunden dysse dybt inde i skoven. Det starter uskyldigt og fantastisk, men ikke alle eventyr har en lykkelig slutning.

Bedste Venner er klassisk rollespil, hvor én spiller har én rolle, og historien fortælles af spillerne gennem rollernes handlinger. Historien handler om rollernes følelser for hinanden, og hvordan disse udvikler sig og forandrer sig, når eventyret i skoven bliver mere alvorligt og farligere end forventet. Der er fokus på karakterrollespil, hvor det spændende ligger i, hvordan de enkelte roller reagerer og udvikler deres forhold over for hinanden. Men der er også mystik, spænding og en historie at udforske. Tænk ‘Stand by Me’ møder ‘The Goonies’ møder ‘Blair Witch Project’.

Spillet på:

Fastaval - Mad Science (2017)

Priser:

Fastaval - Mad Science (2017)

Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Bedste Roller [+]


Indsend rettelser for denne side