Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Mød mig i mørket

System: Live aka Kamp og Kage

Foromtale:

Fra tilmeldingsfolderen:

Kamp & Kage er det andre kalder Real Life Role-Playing, men odenseanerne skal bare være anderledes; derfor navnet Kamp & Kage.

Dette er ikke Spiltræfs svar på Fastavals Spil & Lær, men noget helt andet. Et spil hvor du render rundt i en skov...... midt om natten...... iført noget der ligner middelalderagtigt tøj...... og slår andre tåbelige personer i hovedet med et papsværd......!!! ? Spillet for Rollespillerne der går op i sin hobby.

Spillet som vil blive spillet natten til søndag, vil foregå i en mørk skov som ikke skal navngives her på nuværende tidspunkt. Der vil blive udvalgt et party (formentligt ved lodtrækning) som skal prøve på at gennemføre en mission, alt imens at alle andre deltagere, som ikke er medlem af partyet, skal prøve at forhindre dem i at gøre dette. - Ja det lyder da ikek så svært... ihvert fald ikek for dem som spiller imod partyet. (Det bliver vores opgave at afbalancere dette, så partyet har en teoretisk chance for at gennemføre missionen).


Fra kongresfolderen:

Vi må desværre gøre opmærksom på, at der er en aldersgrænse på 18 år til dette arrangement. Dette skyldes, at det er muligt at komme til skade, det er ikke særligt sandsynligt, men da chancen er der, kan vi ikke tage ansvaret for de tilmeldte. Dette medfører altså at:

AL KAMP OG KAGE AKTIVITET ER PÅ EGET ANSVAR.

Vi mødes i fællesspillerrummet omkring kl. 01.00, der vil alt blive forklaret mere indgående.

Spillet på:

Spiltræf (1989)


Indsend rettelser for denne side