Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Ingen spor efter Alex

(AKA: Inga Spår Efter Alex)

System: Systemløst
Genre: Drama
Deltagere: 8 spillere

Af:

✏️Jan Salomonsson
✏️Tobias Wrigstad

Foromtale:

Min lommekniv er rød og har saks, træsav og forstørrelsesglas. Kompas. Tandstik. Jeg klarer mig. Chokoladen for blodsukkeret, kondomerne for vandet. I Gustavs taske ligger der et stort bundt sammentapede tændstikker. En gang skød han en fugl med luftgeværet, en lille fugl med magnumkugle og så meget tryk på, at hovedet forsvandt.
Han plejer at le ind imellem, om sukker og salpeter, om den blå plade, som vi holdt imod lækken fra oliecisternerne på sygehuset den sommer. Han plejer at le, og så tænker jeg, at jeg kommer til at klare mig.

I hyttens bagerste vindue ses lyset af en sengelampe. Fra vinduet havde man en god udsigt over ejendommens søside, over den ryddede sti mod vandet og isen, som løb tværs over sundet og den anden side og molen.
Far var gået derover, øjensynligt på ski, og med en kasse øl, som han trak efter sig på isen med et reb om taljen. De havde sagt, at man skulle kunne se kapslerne med en almindelig kikkert.

En simpel øvelse af Jan Salomonsson & Tobias Wrigtad for otte spillere og to spilledere, sat til tonerne af Linus Gabrielsson & Waldozas Experiment.

Spillet på:

Fastaval (2004)

Priser:

Fastaval (2004)

Nomineret, Publikumsprisen (Delt andenplads) [+]

Trivia:Indsend rettelser for denne side