Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Imperium

System: Live

Af:

Ikon - ForfatterJust Kjærgaard Pedersen

Foromtale:

Imperium foregår i et middelalderagtigt imperium, der er opdelt i en række len. Året er 1478 e.IG (efter Imperiets Grundlæggelse).

Imperiet har nu i halvandet årtusind sikret orden i den gamle verden. Lige fra de ældste tider, da Imperiet blev grundlagt, igennem det store skisma i Sol-kirken, til kroningen af den nuværende kejser Maximilian Dachs II, har Imperiet overlevet.

Fra de vindblæste Burdiga øer i det høje nord, til Jharkands uendelige ørken, fra Barinovs uendelige sletter til Heiklands vajende kornmarker, har kejserens hære holdt freden ved lige. Imperiet står støt mod den ydre fjende. Men hvad med den indre fjende?

Kejseren har ikke vist sig offentligt eller på lensrådsmøderne i snart fire år. Nogle lensherrer er begyndt at genoptage gamle fejder, andre har erhvervet land uden for Imperiets grænser. Mens den hellige Sol-kirke og den reformerede Sol-kirke slås indbyrdes, breder Stjernernes kult sin lære. Kejserrigets overlevelse er for første gang i årtusinder usikker.

Hver person overtager rollen som en lensherre eller en anden vigtig person i Imperiet. Imperium kører i en slags runder af variabel længde og kan betegnes som værende et kryds mellem et strategispil og et LARP (Live Action Role Playing).

Spillet på:

Viking-Con 13 (1994)


Indsend rettelser for denne side