Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Storm Chasers

Forside til Storm Chasers

Af:

DesignerDan Halstad

Foromtale:

Storm Chasers er et realtids pick-up & deliver-spil, hvor alle spillerne agerer samtidig og febrilsk kaster deres specialdesignede 6-sidede terninger og drøner rundt i landskabet, fotograferer storme og indfrier nyheds-og mediekontrakter.

Hver runde er der én af spillerne, der indtager rollen som stormene, mens de øvrige spillerne er jægerne. Som jæger bevæger du dig rundt på brættet og fotograferer storme og drøner tilbage til forskellige byer for at for at aflevere fotos og indfri dine mediekontrakter. Fotografier låser jægerens terninger, så jo flere fotos en jæger tager, jo færre terninger har de til at slippe sikkert væk og indlevere fotos. Derfor er det nødvendigt at få indleveret fotos på rette tid for at fortsat at være medi jagten.

Når du spiller stormene, flytter du stormbrikkerne rundt på brættet for at forhindre jægernes forsøg på at fotografere stormene.Du bruger også den fire-sidede tornado-snurretop til at forsinke jægerne og sprede ødelæggelse på brættet. Når stormene således er i konstant bevægelserunden igennem, vil jægerne føle at de faktisk jager storme i realtid.

Når spillet er slut, tæller spillernes deres færdiggjorte mediekontrakter op. Vinderen er den med flest point.

Mechanisms: Pick-up & Deliver, Set Collection, Real-Time Dice Rolling

Spillet på:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)


Indsend rettelser for denne side