Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Flick Race

Forside til Flick Race

Af:

DesignerSimon Konski
DesignerJeppeh Olsen

Foromtale:

Flick Race er et nådesløst racerløb, hvor du ikke kun skal være hurtig, men også taktisk og uspekuleret og ikke mindst have fingerfærdighederne i orden, for at kunne stille dig øverst på sejrsskamlen.

Deltagerne starter med i fællesskab at bygge racerbanen med de medfølgende grundelementer i form af checkpoints, teleporte og forhindringer. Alle glatte overflader som borde, stole, reoler og gulve kan indgå i banen. Til yderligere at opbygge banen, kan der derudover bruges alt hvad man har til rådighed af fx bøger, tuscher, linealer osv. til bl.a. at skabe flyvehop, tunneller, bander og genveje. Kun fantasien sætter grænser.

Når starten er gået, gælder det om at komme først i mål, ved at flicke (smølfesparke) sin bil afsted gennem banen. Men Flick Race er et spil med beskidte tricks og man må gøre alt for at køre hinanden af banen. Undervejs kan man nemlig opsamle og bruge forskellige powerups til at smadre og afspore hinanden og alt i alt gøre livet surt for de andre. For som altid i et racerløb, er det den der først krydser målstregen, som kan løfte trofæet helt til vejrs.

Stikord: Finger flicking / Dexterity / Card Drafting / Hand Management

Spillet på:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)


Indsend rettelser for denne side