Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Eldritch Arkham

Forside til Eldritch Arkham

Af:

DesignerVincent van der Zwaag
🎨Sandro Rybak

Foromtale:

I det asymetriske strategispil Eldritch Arkham kæmper spillerne om kontrollen over Arkham by. Hver spiller har en unik rolle, med forskellige komponenter, handlinger og mål. Hver rolle tilhører enten Arkham- eller Eldritch faktionen, så spillet er semikooperativt for spillernen i samme faktion.

Hver spiller modtager sit forvarsel om sejren, og skal opfylde det først, for at vinde spillet, men hver roller har også to sider som spilleren kan vælge imellem, hvilket giver forskellige muligheder for at bruge sine komponenter og hvad forvarslet kræver for at blive opfyldt.

Spillet er fokuseret på at være let at gå til. Med det store udvalg af roller vil enhver spiller have noget der passer til vedkommenes foretrukne spillestil. Med alternative roller og varierede set ups vil der også være noget nyt i hvert nyt spil. Nye spillere kan hurtigt komme i gang, mens erfarne spillere vil opdage nye detaljer og synergierne i de forskellige roller, monstre, opsætning af spillebrættet og de forskellige begivenheder.

Eldritch Arkham kan spilles af 0 til 6 spillere. Selv om kernemekanismerne er område-kontrol og at undgå fjendtlige enheder, har hver faktion sine egne unikke mekanikker. Fra samling af stik til rollespil, deduktion til wargaming, fra resource indsamling til udforskning – Eldritch Arkham har det hele.

Spillet på:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

Priser:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

Vinder, Bedste Innovation

Links:

Regler: http://www.vincentgames.com/fastavalIndsend rettelser for denne side