Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Checkpoint Rally

Forside til Checkpoint Rally

Af:

DesignerJesper Kjær

Foromtale:

Konstruér en rute med de vejtyper der passer din bil, og passér dine kontrolposter hurtigere end modstanderne kan nå deres. Lav forhindringer for de andre,

når det er muligt, men læg din plan omhyggeligt, da hver en handling tæller på stopuret!

Checkpoint Rally er et tile placement racerspil for 2-4 spillere. Spillet går ud på at opfylde alle dine målsætninger på den kortest mulige tid på et bræt, der konstant ændrer sig. For at kunne vinde, skal du besøge alle kontrolposterne på dit eget kort; for at tage titlen skal du gøre det på den korteste tid. Alle handlinger i Checkpoint Rally tager tid, og stopuret holder øje med dit tidsforbrug til f.eks. at placere brikker, trække nye brikker og køre din bil. Turrækkefølgen bestemmes også af stopuret; det er altid spilleren med det laveste tidsforbrug, der tager den næste handling. Træk og placér brikker for at bygge en vej til din bil, mens du laver strategiske blokader for modspillerne. GPS-opdateringer kan hjælpe dig med at finde den brik du behøver.

Hvis du ræser hurtigt nok gennem banen, kan du sejre i Checkpoint Rally! Nøgleord: tile placement, rutebygning, Checkpoint Rally er et tile placement racerspil for 2-4 spillere. Spillet går ud på at opfylde alle dine målsætninger på den kortest mulige tid på et bræt, der konstant ændrer sig. For at kunne vinde, skal du besøge alle kontrolposterne på dit eget kort; for at tage titlen skal du gøre det på den korteste tid. Alle handlinger i Checkpoint Rally tager tid, og stopuret holder øje med dit tidsforbrug til f.eks. at placere brikker, trække nye brikker og køre din bil. Turrækkefølgen bestemmes også af stopuret; det er altid spilleren med det laveste tidsforbrug, der tager den næste handling.

Træk og placér brikker for at bygge en vej til din bil, mens du laver strategiske blokader for modspillerne. GPS-opdateringer kan hjælpe dig med at finde den brik du behøver. Hvis du ræser hurtigt nok gennem banen, kan du sejre i Checkpoint Rally!

Nøgleord: tile placement, rutebygning, racerspil

Spillet på:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)


Indsend rettelser for denne side