Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Bodensee Tourismus

Forside til Bodensee Tourismus

Af:

DesignerAndreas Esbech

Foromtale:

Byg turistattraktioner og lok turister til – eller endnu bedre, få konkurrenterne til at lokke turister hen til dine attraktioner – så du kan tømme deres lommer og få indflydelse på, hvad der skal give point til sidst i spillet.

I Bodensee Tourismus sætter spillerne sig i stolen som chef for et udspekuleret rejsebureau. Hver spiller står for at få bygget attraktioner og få transporteret turister rundt om Bodensøen. Spillerne konkurrerer om at få fat i turisternes penge og anmeldelser før de andre. Turisterne er interesseret i fire typer attraktioner, natur, vand, kultur og gastronomi, hvor man for hver type kan tilbyde bedre (og dyrere) attraktioner med tiden.

I sin tur spiller man et eller to kort og udfører den handling, som fremgår af kortet. Handlingerne gør det muligt at flytte på busser og dermed få turisterne til at besøge de attraktioner i den by de ankommer til eller bygge nye attraktioner for at kunne lokke andre typer turister til byen. Den bedste situation vil være at man selv bygger og ens modspillere fragter turister til ens attraktioner, men oftest vil spillerne skulle tage valg der også hjælper ens modspillere.

Når man formår at ruinere en turist, anmelder turisten din attraktion og man får, blandt andet, muligheden for at få flere point, men man får også muligheden for at bestemme hvilke ting der skal give point og til hvem.

Spillet på:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)


Indsend rettelser for denne side