Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Behemoth

Forside til Behemoth

Af:

DesignerMorten Brøsted

Foromtale:

Med forhandling, samarbejde og snilde skal du som keltisk druide forsøge at udnytte en magisk naturånd der spreder ødelæggelse og magisk kraft, til at samle stemmer blandt stammerne til at vinde spillet.

Behemoth er et area control spil, som i høj grad styres af spillets særlige stemmemekanisme, både mht. hvor naturånden Behemoth vandrer hen, hvem der skal have de eftertragtede titler undervejs, og hvem der endelig vinder spillet.

I Behemoth spiller du en keltisk klan. Nogen har fremkaldt en kæmpemæssig naturånd, Behemoth, i landets midte, som truer med at æde det op. Men samtidig spreder den magisk energi som druiderne bruger til at lave ritualer, der giver dem og deres helte kræfter. Heltene er dine agenter på brættet, som kæmper, laver heltedåde, og aflægger løfter til guderne for at få mystiske kræfter og udødelighed. Den spiller der laver et endeligt ritual (som f.eks at bygge Stone Henge), og lokker Behemoth derhen, slutter spillet. Afgørelsens time er nu oprundet, men har du gennem spillet samlet stemmer nok fra de andre stammer til at de vil krone dig som konge? Eller har du gennem spillet trådt så meget på dem at de hellere vil vælge en mindre værdig kandidat?

Den keltiske baggrund fylder en del i spillet og er udført med udgangspunkt i irske og skotske myter.

Stikord:
Area control, Voting, Celtic

Spillet på:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)


Indsend rettelser for denne side