Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Midnight Blue

Forside til Midnight Blue

System: Via Prudensiae
Genre: Drama, Thriller

Af:

Ikon - ForfatterAsk Agger
Ikon - IllustratorPeter Villumsen

Download:

Zip Scenariet (0,1 MB)

Foromtale:

- et detektivdrama

En storby på vestkysten i 50'ernes USA:

Sam Sloan ventde i bilen. Gennem den silende regn betragtede han Ken Bennet, der stod og skuttede sig i døren til det store damemagasin. Hans grå trenchcoat var gennemblødt og klæbede til den brede ryg. Sams blik gled fra blen i frakken, der skjulte en Remington-pumpgun, til det stramme ansigt. Den gennemvædede hat skyggede for det øverste af ansigtet, men det vokstrimmede overskæg over den brede hage var oplyst af butikkens neonskilte.

"Et dumt svin, men fandens god med sin Remington," konstaterede Sam for sig selv, mens han rullede vinduet ned, sendte en gennemgnasket skrå ud i regnen og tog et dybt drag af slasken med scotch.

Sally tog en ny kjole ned fra stativet og holdt den frem for sig, som vurderede hun størrelsen og det mønstrede stof. Bag de moderigtige solbriller var hendes blå øjne optaget af alt andet end kjolen. Systematisk tjekkede hun døren til fragtelevatoren, rulletrappen og prøverummene. Hun fik lige et glimt af klientens velformede ben, før forhænget blev trukket for.

Med let rødmende kinder fandt hendes blik Rick Sloan. Han stod elegant i sit hvide jakkesæt og betragtede med et fedtet smil udvalget af damelingeri. Under armen havde han en foldet avis, der skjulte en kaliber .45-pistol. Rødmen fik en lidt dybere nuanc, da hun erindrede deres ungdomskærlighed. Det var før, hun svigtede man til fordel for Ken.

Mary Sloan trak forhænget helt for. Hun vendte ryggen til klienten og prøvede artigt at se væk. Ligemeget hvor hun rettede blikket hen, afslørede prøverummets spejle dog klientens afklædte krop, der var ved at slange sig ned i endnu en stram kjole, denne gang af glinsende sølvpailletter. Hun lukkede øjnene og tænkte på Tom MacMuffin, der stod vagt ved rulletrappens fod. Hans intelligente øjne bag brillerne, de velformede og kærlige hænder og gen hyggelige måde, han altid bakkede på sin pibe, gled forbi hendes indre blik.


En skæbnefortælling om hårdkogte mænd, forførende kvinder og vandpytter, der spejler gadelygtens triste skær.

Spillet på:

Fastaval (1995)
TRoA X (1995)
InConsekvent ReConstruktion II (1997)

Priser:

Fastaval (1995)

Vinder, Publikumsprisen
Nomineret, Bedste Scenarie
Nomineret, Bedste Spilpersoner
Nomineret, Bedste Effekter
Nomineret, Bedste Bipersoner
Nomineret, Bedste Redigering

Trivia:

Links:

Scenariet til download på atlantis.alexandria.dk: http://atlantis.alexandria.dk/filer/midnight.zipIndsend rettelser for denne side