Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Sølvnøglens døre

Forside til Sølvnøglens døre

(AKA: Doors of the Silver Key)

Genre: Drama, Gyser
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

ForfatterThais Laursen Munk
📰Kristian Bach Petersen

Download:

PDF Scenariet (2,8 MB)

Foromtale:

“Vi var kultister. Vi var med til at tilbede Væsner fra det Hensides. Vi brugte vores indsigt og viden til at forråde vores kult og forhindre dens planer. Hvis vi skal overleve er der et sted vi kan tage hen: Drømmenes Verden. Vi kommer til at betale en høj pris, men måske kan vi overleve på den måde?”

Sølvnøglens Døre handler om 5 tidligere kultister i en lovecraftiansk kult, der har forrådt deres kult. De stak af med stjålen okkult litteratur og blev forfulgt af kulten igennem Europa. Nu sidder de og gemmer sig på et øde gods langt ude på landet i Vestskotland og forbereder sig på deres tur ind i Drømmenes Verden. En både skrækkelig og vidunderlig verden, formet af magtfulde Drømmere. Der kan de finde våben og allierede, men det kommer til at have en stor en pris. Det er heller ikke sikkert at de overlever.

Udover kulten har de 5 spilpersoner en fortid sammen. Deres gamle følelser overfor hinanden kommer også til at spille en rolle undervejs imens desperationen stiger og Drømmenes Verden krævet dets pris af deres sindsro.

Spillet på:

DefCon 2 (2018)
Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Trivia:Indsend rettelser for denne side