Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Sisyfos

Forside til Sisyfos

(AKA: Sisyphus)

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterMads Egedal Kirchhoff

Download:

PDF Scenariet (0,4 MB)
PDF Scenariet (English) (0,4 MB)

Foromtale:

Anders er helt normal. Han har et godt job, en sød kæreste, penge nok både til det nødvendige og det sjove. Så hvorfor denne tomhed? Han træder ud over molen, mærker vandet trænge ind i lungerne, dødens komme.

Dagen efter ligger han i sengen og mærker dynens varme, kærestens hud. Det er nok. Det er alt hvad han har brug for. Ikke? Sisyfos er et scenarie om den evige jagt på meningen med livet. Spillerne spiller fire aspekter af Anders' holdninger og følelser, Absurditet, Hedonisme, Destruktion og Kreation. De skændes stædigt om hvad Anders skal gøre og tænke. Dels i underlige drømmescener på tværs af tid og rum. Dels i hverdagsscener om jobbet, børn og Netflix, hvor aspekterne taler gennem Anders' egen mund eller dem omkring ham. Gradvist falder Anders' allerede skrøbelige virkelighed fra hinanden og noget, eller nogen, må forandre sig, hvis han skal blive hel igen.

Scenariet indeholder aspekter af både semi-live, bord- og fortællerollespil. Det er krydret med diverse små-mekanikker, heriblandt muligheden for at bytte rolle i løbet af en scene.

Spillet på:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)


Indsend rettelser for denne side