Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Christmas on the Moons

Forside til Christmas on the Moons

System: Hjemmelavet D6
Genre: Action, Gyser, Sci-Fi
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

ForfatterMichael Mørk

Download:

PDF Scenariet (English) (26,5 MB)

Foromtale:

"Som følge af en uventet hændelse, er gate 1-3 midlertidigt lukket. Hvis man er planlagt til at boarde fra en af disse gates, bedes man henvende sig til sin Sektors Manager eller Supervisor for at modtage nye instrukser. Sikkerheds Personel bedes melde sig ved deres checkpoint med det samme. Weyland Corporation vil gerne forsikre jer om, at der er ikke nogen grund til at være bekymret. Hændelsen forventes håndteret hurtigt og forsinkelsen vil være midlertidig.

På vegne af Weyland Industries, takker vi jer for jeres samarbejde."

Historien er sat i det kendte alien-univers, hvor spillerne som ansatte hos Weyland Corporation, er ansat på en koloni på Månen. Historien starter fem timer efter "Christmas on the Moon", da de sidste fem overlevende når frem til A-1 kolonien.

Det bliver en oplevelse udi et klassisk action setup, med elementer af både suspense og horror. Hvem overlever? Hvem dør og hvordan? Det er et spiller drevet sandbox-scenarie fyldt med hemmeligheder, overraskelser og aliens.

Dette er en direkte fortsættelse af mit tidligere scenarie, "Christmas on the Moon", men det er ikke nødvendigt at have spillet den historie, for at kunne deltage i dette scenarie.

Spillet på:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Trivia:Indsend rettelser for denne side