Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Hinterlandet: Vanviddets videnskab

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy

Af:

Ikon - ForfatterMorten Greis Petersen Fakkelskov

Foromtale:

Kaldet på eventyrere lyder. Hinsides skoven ligger Den røde vinds slette, og halvt begravet i de rustrøde banker hviler titaniske krigsmaskiner, som rejsende kalder for jordskælverne. Nogle jordskælvere er hjemsted for sære væsner, andre rummer hemmeligheder, der kan forgylde deres ofre, eller mægtige skatte, der kan vælte kongeriger. Hinterlandet udforsker i år Den røde vinds slette, hvor færden går til …

- Jordskælveren – en gigantisk metalmand ligger halvt begravet, og i dens hule indre lever små stammer i et skrøbeligt system truet af en galnings drøm om at se jordskælveren rejse sig igen.
- Titanomachiens golemskabere – en glemt ordens hemmeligheder holdes i live af en golem-mesters bizarre kreationer af mekanisk-magisk liv.
- Kranieklippen – Oprindeligt en bjergfæstning brugt til en belejring, men nu en grav, der knitrer af trolddom, som fastholder resterne af et slag, der ikke er kæmpet til ende, men som ingen længere husker.
Vær med til at udforske de mystiske steder og se, hvad du kan slippe levende fra. Sære ting er i vente.

Hinterlandet er oldschool fantasy-rollespil inspireret af Dungeons & Dragons, hvor du nemt kan spille med, og hvor regelkendskab ikke er vigtigt. Det handler om udforskning og mødet med det ukendte i huler og grotter, i ruiner og i sære landskaber, og du kan spille med i en blok eller i flere, som du har lyst til – der venter flere forskellige eventyr. Overlever din karakter, kan du genbruge den, og har du en karakter fra tidligere år eller fra andre conner, kan du spille videre med den.

Spillet på:

Fastaval - Mad Science (2017)


Indsend rettelser for denne side