Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Captive in Crystal

System: Pathfinder
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 3-6 spillere

Arrangeret af:

Pathfinder Society

Foromtale:

Nylige begivenheder har efterladt Master of Spells Aram Zey ude af stand til at udfære hans pligter. Uden hans ekspertise kæmper Pathfinder Society for at løse presserende sager af magisk karakter. Decemviratet har genåbnet den årtier gamle sag, der drejer sig om den mest kvalificerede erstatning: Aram Zey’s forgænger og tidligere Master of Spells Sorrina Westyr. Den tidligere Master of Spells forsvandt imens vedkommende håndterede en kraftfuld wayfinder – en wayfinder som Pathfinder Society siden da har holdt under skarp bevogtning. Det er nu op til agenterne at finde Sorrina Westyr og bringe tilbage hvadend der er tilbage.

Scenariet er for spillere der har kendskab til Pathfinder og måske har prøvet PFS før. Der er selvfølgelig også plads til helt nye spillere! For at spille dette spil skal du have en karakter mellem level 5-9. Hvis du ikke har dette, kan du få udleveret en præskrevet karakter, så du kan hoppe direkte igang med eventyret.

Bemærk venligst at indholdet i “Captive in Crystal” direkte bidrager til den igangværende historie hos Grand Lodge Faction.

Spillet på:

Fastaval (2016)
Viking-Con 36 (2017)

Trivia:Indsend rettelser for denne side