Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Udsigten fra Sprogø

Forside til Udsigten fra Sprogø

(AKA: Forkert og farlig, The View from Sprogø)

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

Ikon - ForfatterMarie Skouenborg

Download:

PDF Udsigten fra Sprogø (7,2 MB)
PDF The view from Sprogø (7,2 MB)

Foromtale:

På den lille færge sidder fire kvinder og skutter sig i den silende regn og kolde blæst. De er på vej væk fra deres familier og alt det de kender, og de er på vej til en tilværelse på den isolerede ø-anstalt på Sprogø for moralsk defekte kvinder. Forude venter der et liv afskåret fra omverdenen. Et liv med disciplin og regelmæssighed under nært opsyn af forstanderinde og overlæger. Måske med tiden, hvis behandlingen virker, tør man sætte dem ud i samfundet igen, men det er langt fra sikkert at man overhovedet kan forbedre sig, når man er så fordærvet.

Udsigten fra Sprogø er et scenarie, der leger med kampen om fire kvinders identitet og personlighed. Det udspilles i fastlagte scener, der veksler mellem dagscener med disciplin og rutiner og aftenscener med de andre indlagte på sovesalene.

I løbet af disse scener kommer karaktererne til at træffe nogle hårde valg: Hvad gør du når omverdenen har stemplet dig som moralsk fordærvet og farlig, og de har kontrol over dit liv? Hvor langt er du villig til at gå for at tilpasse dig og måske en dag slippe ud? Hvor meget af dig selv mister du undervejs?

Valgene afspejles i spillets narrative mekanik, hvor brikkerne i et puslespil udgør kvindernes skiftende karaktertræk.

Spillet på:

Fastaval (2016)

Priser:

Fastaval (2016)

Nomineret, Specialprisen [+]

Trivia:Indsend rettelser for denne side