Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Diego Amadeus

Genre: Drama, Intrige, Komedie
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

Ikon - ForfatterMorten Jaeger

Foromtale:

Argentina er i dyb sorg. For få måneder siden faldt folkehelten Diego Maradona død om i sit hjem i Buenos Aires. Nu flyver gribbene lavt over den argentinske hovedstad. Sladderbladene har for længst udgivet ekstra tillæg, og forlagene kæmper på højtryk med at få biografier klar til julehandelen. Imens venter verden på den første respons fra rollespilsmiljøet.

Vi befinder os i en alternativ virkelighed, hvor rollespil er verdens mest ansete kunstform. Dygtige scenarieforfattere og rollespilsarrangører er berømte og feterede som filminstruktører, og dygtige rollespillere har status som filmstjerner.

Diego Amadeus er fortællingen om to rivaliserende rollespilsmagere, der kæmper en indædt kamp om at vinde en prestigefuld bestillingsopgave: En rollespilshyldest til den nyligt afdøde folkehelt Diego Maradona i form af en universel fortælling om det utilpassede geni.

Scenariet består primært af krydsklip mellem scener, hvor de to rollespilsmagere og deres teams udvikler idéer, teknikker og scener. De to teams er sprængfyldte af egoer og intriger, og de to rivaler får svært ved at nå deres mål uden at træde på andre mennesker i processen.

I sidste ende er det op til spillerne, hvem der vinder opgaven.

Scenariet henvender sig til spillere, der kan lide at spille udadvendt og ikke er bange for det overdrevne eller groteske. Spillederrollen er dominerende og har stor frihed til at præge fortællingen og optræde direkte i scenerne.

NB! Scenariet forudsætter hverken viden om eller interesse for fodbold. Maradona optræder som ikonisk utilpasset geni, og hans konkrete bedrifter på banen er underordnede.

Spillet på:

Fastaval (2016)

Priser:

Fastaval (2016)

Nomineret, Bedste Roller [+]

Trivia:Indsend rettelser for denne side