Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Testamentet

Forside til Testamentet

(AKA: Tante Trishas testamente, The Will)

System: Systemløst
Genre: Action, Drama, Efterforskning, Gyser, Komedie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterLars Kaos Andresen

Download:

PDF Scenariet (9,2 MB)

Foromtale:

Sommerferierne hos tante Trisha var magiske og fantastiske. Børnene legede i det gamle, store hus med de hemmelige døre og lange, skæve gange. De elskede at lege detektiver og gå på opdagelse. Og en eftermiddag gik de på opdagelse i kælderen.

De så noget, som fire glade børn aldrig burde se. De fandt noget, som var utænkeligt og unævneligt. Noget hæsligt, forfærdeligt og umuligt.

30 år senere vender de fire fætre og kusiner tilbage til huset. En evig ung rockmusiker. En blokeret forfatter. En manisk skuespiller. En børshandler på flugt. Trisha er død, og nu vil de finde svarene på de umenneskelige spørgsmål, der har flænset og flakket i deres sind alt for længe.

Testamentet er Call of Cthulhu uden system eller terninger. Det er ældet død og glemte væsener. Det er horror med plads til både grin, gru og overdreven vold. Det er klassisk rollespil med én rolle til hver spiller, hvor man noget af tiden sidder omkring et bord, men måske også hopper rundt for at vise, hvordan det flyvende væsen uden vinger bevæger sig. I skal som spillere ikke tage medansvar for skabelsen af scenariet eller jeres roller. I skal bare spille rollespil og forsøge at finde ud af, hvad pokker der foregår i Tante Trishas hus og i rollernes hoveder.

Spillet på:

Fastaval (2016)

Priser:

Fastaval (2016)

Vinder, Bedste Formidling [+]
Vinder, Bedste Roller [+]
Nomineret, Bedste Scenarie [+]
Nomineret, Bedste Fortælling [+]
Nomineret, Deltagernes Pris (Tredjeplads)

Trivia:Indsend rettelser for denne side