Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Den uendelige, tomme by

Forside til Den uendelige, tomme by

(AKA: The Endless, Empty City)

Genre: Drama, Sci-Fi
Deltagere: 1 GM, 3 spillere

Af:

Ikon - ForfatterMads Egedal Kirchhoff

Download:

PDF Scenariet (Fastaval version) (2,2 MB)
PDF Scenariet (English) (1,9 MB)

Foromtale:

En fjern fremtid. Byen. Større end jorden var. Byggende robotter rejser stadig højere metal-skinnende bygninger, trods der ingen er til at bebo dem. Byen har erstattet, ædt, jorden og nær alt der levede på den. En ensom skikkelse vandrer gennem den, over endeløse broer, blandt oplyste skyskrabere. Hun har søgt efter et andet menneske i umindelige tider, bare efter en eller anden, nogen andre ligesom hende. En dag finder hun det hun søger, men ændrer det noget?

Den Uendelige, Tomme By er et stemningsfuldt fortælle/beskrive scenarie om ensomhed og den ufamiliære tosomhed der erstatter den. Scenariet er uden dialog og indre monolog inde i fiktionen, så spillerne beskriver udelukkende byen og karakterene, antyder deres indre liv og følelser på deres fysiske træk. “Show, don’t tell” på rollespils form.

Scenariet har et simpelt plot baseret på fortløbende scener, men handler mere om at gøre byen og karakterene levende og mærke en stemning.

For spillere som kan lide beskrive. Man skal have mod på det hårde benspænd at skulle fortælle en historie uden dialog og lege lidt med den fortællende form.

Spillet på:

Con Artist 2 (2016)
Fastaval (2016)

Priser:

Fastaval (2016)

Nomineret, Bedste Roller [+]

Trivia:Indsend rettelser for denne side