Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Manden med barnevognen

Forside til Manden med barnevognen

(AKA: The Black Pram)

Genre: Gyser
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterAlex Uth
ArrangørSarah Piyannah Cederstrand

Download:

PDF Scenariet + spilpersoner (dansk) (1,4 MB)
PDF Spilpersoner (English) (0,7 MB)
PDF Vuggeviser + ritualer (dansk) (0,4 MB)
PDF Ritualer (English) (0,3 MB)
PDF Afviklingsnoter fra Fastaval 2014 (0,2 MB)

Foromtale:

Det er værst om natten. Når de sidder med den lille, sovende krop mellem sig, og selv ender med at falde i søvn, og søvnen er ikke søvn, men sorte, kværnende tanker. Når nogen vågner i et feberskud af adrenalin, og er nødt til at tage runden igen. Rundt i huset og ruske i alle vindueshasper. Undgå at kigge ud under gardinerne, ud i mørket bag ruden. Undgå at røre ved noget. Undgå sprækker. Undgå fejl. Og til sidst langsomt, langsomt ned ad trappen på bare fødder for røre ved den barrikaderede hoveddør. For at lytte efter lyden af hårde gummihjul mod fortovet ude på vejen.

I et fredeligt villakvarter et sted i Danmark blev et ungt par forældre for første gang for nogle måneder siden. Alt var kærlighed, svimmel og ny, og så skrøbelig og voldsom på én gang. Det var duften af babyhud i de lune sommernætter. Fornemmelsen af det fine hår i halvmørket. Små fingre, der klemte. Grådige lyde.

Og så begyndte det. Ting, der blev flyttet på. Døre, der ikke skulle stå på klem. Vinduer, der ikke skulle stå åbne. Fornemmelsen af noget nede i stuen, når de var gået i seng. De visne blade overalt i huset. I badeværelset. På trappeafsatsen. Ved fodenden af vuggen, selvom det var sommer.

Lars og Helene kæmper for deres barns liv. De er under belejring. Hver aften efter mørkets frembrud standser en mørk skikkelse med en gammeldags barnevogn uden for deres havelåge. Han venter på dem. På at de skal komme ned ad flisegangen og give ham det, han vil have.

Spillet på:

Fastaval (2014)
Blackbox Cph IV (2014)

Priser:

Fastaval (2014)

Vinder, Bedste Fortælling [+]
Nomineret, Bedste Virkemidler [+]

Trivia:Indsend rettelser for denne side