Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Vigilante: Justified Revenge?

Forside til Vigilante: Justified Revenge?

System: Hjemmelavet
Genre: Action, Novellescenarie, Thriller
Deltagere: Ingen GM's, 4 spillere

Af:

ForfatterKristoffer Apollo

Download:

Zip Scenariet (3,0 MB)

Foromtale:

Hvad ville du gøre, hvis din kæreste blev voldtaget af en bande hensynsløse svin? Hvis de torturede hende? Og endte med at slå hende ihjel?

Ville du se køkkenkniven i knivblokken, trække den op og lade en finger glide langs klingen, mens du fantaserer om at hugge den i maven på voldtægtsmændene som retfærdig straf? Ville du gøre det, hvis du fik chancen?

Gør det nogen forskel, hvis vi vender kønsrollerne om, og du er en kvinde, der ser din mand blive mishandlet og dræbt? Eller dit barn?

”Vigilante: Justified Revenge?” er et spil om selvtægt, inspireret af amerikanske film som ”Death Wish” eller ”Ms. 45”. Målet er at sætte selvtægtsgenren ind i en ramme, som spillerne bruger til selv at definere, hvilken slags selvtægtshistorie de vil skabe, og derefter udspille den i blodige detaljer og moralsk tvivlsomme handlinger. Nøgleord er utryghed, overgreb, håbløshed og hævn.

Spillet er spillederløst og bliver i stedet struktureret via en spilleplade, forskellige kort og instrukser til hver spiller. Spillet er skrevet på engelsk og lægger op til, at fortællingen udspiller sig i et amerikansk miljø.

Spillet på:

ConThulhu vs. Science II - this time it's personal (2012)
Fastaval (2012)
Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Priser:

Fastaval (2012)

Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Publikumsprisen (Femteplads)

Trivia:Indsend rettelser for denne side