Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Lad verden brænde

(AKA: Let the World Burn)

Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

ForfatterPeter Fallesen

Download:

Zip Scenariet (3,0 MB)
PDF Scenariet (English) (3,1 MB)

Foromtale:

Kære C,

Jeg ved ikke, hvor hun er. Og jeg ved ikke, hvorfor hun er væk. Tomheden gnaver i mig som en cancer. Jeg er nødt til at finde hende. Du kan ikke stoppe mig, så lad være med at forsøge. Det eneste jeg med sikkerhed ved, er at alting flyder nu – så bror, vi vil aldrig se hinanden igen.

Kærligst
P.E.


P.E. har sat alt ind på at genfinde Q. Selve virkeligheden er på spil. Verdens fundament slår revner i det små. Byen gløder under hans søgende fødder. Hjertet brister i hans bryst.

I “Lad Verden Brænde” ender en ung mands søgen efter kærlighed med at ødelægge verden. Det er en poetisk fortælling om kærlighed i en mærkelig men stadig genkendelig verden, hvor én mands trods bliver den endelige tunge på vægtskålen. Samtidigt er det et scenarie, hvor spændingen imellem spillernes og spilpersonernes viden er grundlaget for indlevelsen og oplevelsen, fordi Kvinden ikke findes, men spilpersonerne kan aldrig indse det. Spillerne skal spille P.E., den bedste ven O.D., den afdøde bror C, hvad der er tilbage af Kærligheden, samt den skabende kraft Destruktion.

Spillet på:

Fastaval (2012)
Blackbox Cph II (2012)

Priser:

Fastaval (2012)

Vinder, Bedste Fortælling [+]
Nomineret, Bedste Scenarie [+]
Nomineret, Bedste Roller [+]
Nomineret, Publikumsprisen (Andenplads)

Trivia:Indsend rettelser for denne side