Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Min piges spurv

Forside til Min piges spurv

Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

ForfatterTroels Ken Pedersen

Download:

PDF Scenariet (0,6 MB)
PDF Karakterer (0,1 MB)
PDF Digte (0,7 MB)

Foromtale:

I en ikke så fjern fremtid, hvor fysisk berøring er ved at gå af mode, mødes en lille flok mennesker for at være gammeldags. For at røre og røres, for at søge den kontakt, man ikke kan opnå gennem nok så sindrige simulationer.

Min piges spurv er et stilfærdigt science fiction drama om sex, kærlighed og fremmedgørelse. To par og en enke isolerer sig i et sommerhus i et par dage for at bytte partnere og udforske sig selv og hinanden. Det særlige ved spillet er, at det at rollespille sex her er den primære indgangsvinkel til at udtrykke karaktererne og udforske situationen. Sex er ikke en ubestemmelig masse. Detaljerne betyder noget. Hvad vi gør sammen, og hvordan vi reagerer på hinanden, siger meget om hvem vi er. I scenariet udspiller man dels sexscener ret konkret gennem en ritualistisk udveksling af udsagn, dels samtalescener hen over frokosten og ved kaffemaskinen.

Min piges spurv er ikke et pornoscenarie, selv om blodet nok skal komme til at rulle i årerne, for der er fiktive men ægte følelser på højkant.

Min piges spurv er ikke følelsesmæssig ekstremsport om misbrug og overgreb. Det handler om små men afgørende ting som ensomhed, kærlighed og fortvivlet håb.

Min piges spurv er et scenarie om forvirrede, fremmedgjorte og fantastiske mennesker.

Spillet på:

Fastaval (2012)

Priser:

Fastaval (2012)

Nomineret, Bedste Virkemidler [+]
Nomineret, Publikumsprisen (Fjerdeplads)

Trivia:Indsend rettelser for denne side