Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Black Metal Live

System: Live
Deltagere: 15 spillere

Af:

Ikon - ForfatterBenjamin Isar Jørgensen
Ikon - ForfatterMilton Felice Brambati Lund
Ikon - ForfatterAnders Bo Skov

Foromtale:

Lyset sænker sig langsomt over den danske provins. Ud af skyggerne kommer det værste af Hobros ungdom kravlende. Klædt i sort, med piercinger i fjæset, ar på sjælen og benzodiazepiner i blodet. Galskabens og mørkets guder har en solid klo plantet i den yngre generation, der i et desperat forsøg på at undgå at blive en del af en etableret eksistens søger ned på stambaren "Kælderen".

Mens det kristenfascistiske ydre samfund ryster på hovedet og tvangsfodrer de unge med antipsykotika og adfærdsterapi udspiller der sig i kælderen en intrigant magtkamp. De forskellige fraktioner inden for byens black metal-miljø udkæmper en skjult krig. Hvem stjæler hvis trommeslager? Hvem render med hvis kæreste? Hvem er den sande gud?'

Linjerne er trukket op, de skrøbelige alliancer er formet. I kælderen ånder alting så meget fred og ro som det kan med Mayhem på 110 decibel og en spand guldøl i blodet. Alle hernede har en dagsorden. Alle hernede har et mål. Alle hernede håber så inderligt på at deres virkelighed ikke vil synke i grus.

- - -

Black Metal Live er et intrigescenarie sat i forfatterkollektivet Tæsks black metal-univers. Scenariet er et forsøg på at kombinere en underspillet humoristisk tilgang til genren med et intrigescenarie der skal afspejle den kollektive galskab små, indspiste miljøer af psykisk ustabile unge indeholder. Basalt kendskab til psykiatri og black metal er en fordel, men intet krav. Alle spillere vil blive briefet inden scenariet.

Forfatterkollektivet Tæsk består af Milton Lund, Benjamin Isar Jørgensen og Anders (hvad han nu hedder) og har haft en fed klo i scenarier som Hvide Sande 666, det Otto-nominerede Villa Clichella og det prisbelønnede Black Metal - the Board Game.

Spillet på:

Hyggecon (2010)


Indsend rettelser for denne side