Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Genum Ex Terra

System: Hjemmelavet
Genre: Sci-Fi
Deltagere: 8-12 spillere

Af:

ForfatterStefan Henriksen
ForfatterMorten Havmøller Laursen

Foromtale:

År 2400. De nationer, som overlevede århundredet med uran-krisen og havde sikret sig energi for fremtiden, blev den nye verdensordens holdepunkter. Canada, Nigeria, Kina og det Finske Storprotektorat blev det kompas, hvorom verden stadig drejer. I 2602 igangsatte Canada det første forsøg på menneskelig kolonisering af andre solsystemer: Først med gigantiske atmosfære-fabrikker og dernæst 'human resources'. Politiske katastrofer i Canada førte til at projektet blev annuleret, uden det var teknisk - eller i hvert fald økonomisk - muligt at hjembringe de godt 30.000 bosættere.

De nu strandede bosættere bestod dels af fysisk egnede arbejdere og mentalt egnede videnskabsfolk. Blandt dem var en gruppe genetiske ingeniører, der hurtigt indså at overlevelse ville være umulig uden enten forsyninger fra jorden, eller lynhurtig tilpasning til det barske miljø. Kort efter at befolkningen opgav kontakt med jorden, fralagde videnskabsfolkene sig alle etiske ansvar, og forsøgte sig med de forbudte grene af genteknologien.

Der gik 100 år, uden kontakt med Jorden. Planeten Shiva LTX-6 er stadigvæk en ørken. Den tilbageværende civilisation regeres af genetiske ingeniører, Biolords. Disse selvudnævnte ledere, er efterkommerne af de oprindelige genetiske ingeniører og har glemt eller forkastet Jordens etiske normer.

Kun få mindes stadig fortiden, og det med rette. For efter et århundrede med talløse eksperimenter i evolutionens navn, er der ikke meget tilbage af menneskets arvemasse. Den tilbageværende befolkning kæmper stadig for sin overlevelse, men mest mod sig selv og de knappe ressourcer.
Og alle, uden undtagelse, har brug for medicin for at deres krop ikke nedbrydes af dens egen løbske mutationer.

Velkommen til mennesket 2.0, velkommen til Shiva LTX-6.

Spillet på:

LepreCon2 (2010)


Indsend rettelser for denne side