Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Eventyrvogterne

Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

Ikon - ForfatterKasper Lapp

Download:

PDF Scenariet (0,2 MB)

Foromtale:

”Eventyrvogterne er et knaldgodt scenarie om nogle rigtig brave små fyre – nemlig os – der skal klare skærene for Merlin. Det er noget med at der er gået kuk i nogle eventyr. Men den skal vi nok klare!”
- Lystig

”Eventyrvogterne spilles efter et aldeles nyt og interessant system, som i al sin enkelthed går ud på, at deltagerne, som i antal kan være fra 2 til 7, men på Fastaval bestræbes at være 4-5, og det kan både være kvinder og mænd, eller drenge og piger for den sags skyld, da der naturligvis ikke skal diskrimineres efter alder, hvilket ville være særdeles uhøfligt, i fællesskab spiller de 7 dværge, dvs. os, og med os mener jeg Lystig, Gnavpot, Dumpe, Prosit, Søvnig, Flovmand samt undertegnede, efter simpelt og elegant system, der lyder det udenlandske navn Grab-and-Play – givetvis fordi dette giver det en aura af professionalisme og smarthed og i øvrigt lyder bedre end Grib-og-Spil.”
- Brille

”Hvis du hadede ”Time Bandits”, ”Shrek” og ”Back to the Future” lige så meget som jeg, vil du helt sikkert også hade Eventyrvogterne. Føj!”
- Gnavpot

Spillet på:

Fastaval (2009)

Trivia:Indsend rettelser for denne side