Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Happy Hour

System: Live
Deltagere: Ingen GM's, 8 spillere

Af:

ForfatterAndrea Castellani

Download:

Zip Scenariet på dansk (0,1 MB)
Zip Scenariet på engelsk (0,2 MB)

Foromtale:

“Happy Hour” er et impro-live for otte spillere, der overholder Dogme 99-manifestet. Dette live er blevet skabt i samme stil som “13 til Bords”, det første dogmelive og måske det simpleste live nogensinde.

Hver spiller modtager et firmas organigram, hvor de vil finde alle karakterernes navne, job og antal år ansat i firmaet, sammen med firmaets organisationsdiagram. Derefter vælger hver spiller et af de ti ID-skilte (så der bliver to skilte tilbage), hvor de vil finde deres karakters navn og job. Til at begynde med er kun disse informationer tilgængelige; resten improviseres fra grunden under den fyraftensdrink der er rammen om spillet. Enhver information bliver simpelthen til sandhed det øjeblik en karakter nævner den.

Hav det sjovt! Acceptér de andre spillers idéer og byg videre på dem! Sig ja! Der er ingen begrænsninger i denne improvisation, bortset fra navnene, stillingerne, antallet af år ansat og organigrammet. Du kan ikke sige eller gøre noget forkert. Det er tilstrækkeligt at undgå at indføre modstridende informationer, men skulle det alligevel ske ved en fejl, er det den første information, der er afgivet, som bliver accepteret som “sandheden”, mens den anden alene vil være at regne for sladder.

Spillet på:

Fastaval (2009)

Links:

Dogme99-manifestet: http://fate.laiv.org/dogme99/Indsend rettelser for denne side