Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

En sær sommernatsdrøm…

System: Live
Deltagere: 15-25 spillere

Af:

Ikon - ForfatterLinda Nielsen

Foromtale:

Umiddelbart virkede det som en ganske almindelig campingplads…
Brochuren lovede: ”….masser af underholdning for ungerne, legeplads, bålplads, strand, opholds- og familiestuer, familiebaderum… bla, bla. Både hytter, telte og campingvognspladser… Minigolf, badeland, zoologisk have og indkøbsmuligheder lige i nærheden….”

Du kender det godt:
Alle de glade mennesker der skal feste og slappe af. Naboer man skal lære at kende, gamle venner der skal have tæv i spil, fester der skal holdes, piger og fyre der skal scores, narrestreger der skal udføres, oplevelser, oplevelser, oplevelser!
Det er jo det der gør ferie til fed ferie!!!

Men det er som om der ligger et eller andet under overfladen og lurer.. som om der er noget galt, som om de historier der fortælles om spøgelser omkring lejrbålet, bare dækker over de uhyggeligere ting vi ikke bør sætte ord på….
Der er som om det ikke kun er når man drømmer at stemmerne visker i vinden, at facaden krakelerer og viser et nyt ansigt.
Det er som om at selvom vi ikke nævner det onde så sniger det sig alligevel ind på os… sommetider når det er mørkt, andre gange forfra under et ansigt vi troede vi kendte …
Det er som om at mørkets monstre ikke altid ser helt så skræmmende ud om dagen, og udnytter det…
Som om mareridtene ikke helt er klar over, at de hører til i fantasiens land, ikke i en sær sommernat…

Genren i scenariet er en blanding af sort-humor-horror (Rædslen ved barndommens, og voksenlivets, klassiske campingferiepinsler) og ægte grum horror..

Scenariet er for folk fra 12+ år og der kan være 15- 25 deltagere. Prisen bliver ca. 30 kr. og kommer til at inkludere snacks og drikkevarer.. og hvis billederne bliver gode, vil der blive mulighed for at købe feriefotos til minde…
Scenariet er regelløst.. dvs. minus livspoint, kampregler og dots viden i okkult eller videnskabeligt.
Men det bliver ikke hverken tandløst, blodløst eller fantasisløst!

Spillet på:

Vintersol (2008)


Indsend rettelser for denne side