Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Serenity (DrageCon 2)

Af:

Ikon - ForfatterMorten Christensen

Foromtale:

Besætningen på Lotus Blomsten er netop landet på et skyplex i kredsløb om planeten Ezra. Her har de et møde med en Adelai Niszka. Der er ikke nogen i besætningen, der ved helt nøjagtigt, hvad det er, han vil, men det er som Kaptajn Clifford Guerfel siger: ”Så længe der falder betaling, er det sgu’ snart ligegyldigt, hvad jobbet er, og alle de rygter der er om Niszka er jo netop kun det... rygter!”

Døren til Niszkas kontor glider helt lydløst, op og midt i døren står den største mand, de nogensinde har set. Bag gutten lyder en stemme ” Luk dem bare ind Grum, de er mine gæster”

”Vær rar at sætte jer ned” siger Hr. Niszka og fortsætter: “Jeres ry er kommet jer i forvejen, og det siger, at i får jobbet gjort til tiden, hvilket er mig meget vigtigt....” Han rejser sig op og går over og kigger ud af vinduet. “Men for at sikre mig at i ikke render med en halv vind om mig og mine....” Han trykker på en skjult knap, og en dør bag ham glider op. ” Rygtet vil vide, at jeg er et monster... ” Inde i rummet hænger der en mand fra en krog i loftet og med hovedet nedaf og ser ret død ud. ” Nu har vi fået fastslået, at jeg er...... et monster, og fejler man et job for mig, får det grusomme konsekvenser!!!” Han sætter sig ned igen smiler og kigger rundt på dem og siger: ”Nu da alle rygter om mig er enten bekræftet eller manet i jorden, alt efter hvad i har hørt, kan vi skride til jeres opgave....”

Spillet på:

DrageCon 2 (2006)


Indsend rettelser for denne side