Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Laaste Døre

Forside til Laaste Døre

(AKA: Closed Court)

System: Systemløst = stort set uden system
Genre: Drama, Intrige, Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af:

ForfatterThomas Munkholt

Download:

Zip Scenariet (4,0 MB)
PDF Scenariet (English) (4,0 MB)

Foromtale:

I den gamle del af byen står en tung brunstensbygning og ligner et monument bygget på autoritet og disciplin. Det er mit Firma. Og dit.

Over den kolossale dør står skrevet noget på latin om loyalitet mod Staten - du kan det forhåbentligt udenad. Går man over de fedtede brosten og op ad den brede trappe mod døren og dens troskabsed, er det, som om den læner sig ud over én, og de klassiske relieffer over de blyindfattede ruder stirrer anklagende på én.

Tag i støbejernshåndtaget, tøv et øjeblik og følg det instinkt, der driver dig til at vende dig om - vidende med sikkerhed, at du bliver iagttaget - og se op mod Slottet. Men hvorfor så selvbevidst? Dårlig samvittighed? Har du ligefrem noget at skjule?

Bare rolig. Træd kun indenfor - i aften vil jeg høre din bekendelse. En høring i sandhedens og Statens tjeneste. Ingen er uden skyld. Træd ind, mød de andre, der venter. Mød din skæbne og lad roligt mig låse døren bag dig ...

Spillet på:

Fastaval (1994)
Krikkit Con VI: Laksen vender tilbage (2000)
Fastaval (2006)
Viking-Con 34 (2015)

Priser:

Fastaval (1994)

Vinder, Bedste Handouts
Nomineret, Publikumsprisen (Tredjeplads)

Trivia:

Links:

"Laaste Døre" til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=27Indsend rettelser for denne side