Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Et hjerte af guld

Forside til Et hjerte af guld

System: Systemløst
Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

Ikon - ForfatterSanne Harder

Download:

PDF Rollerne (17,8 MB)
PDF Forsiden i høj opløsning (27,4 MB)
PDF Scenariet (14,9 MB)

Foromtale:

Det er december, og Juliane står på færgens dæk. Hun er på vej til Jylland for at fejre jul med familien. Himlen er grå, havet er gråt, og solen er lav og stikkende. Snekorn prikker mod hendes kinder, og hun snuser ind gennem næsen, for at den ikke skal begynde at løbe. Over højtaleren lyder kaptajnens stemme. De er snart i havn. Lige om et øjeblik bliver hun og moren nødt til at kravle ned i den overfyldte bus. Så tre timer mere med køresyge møgunger, der hyler hele vejen. Hvem der sad på bagsædet af den Audi, som morens kusine kører i. Det er ikke en hvilken som helst jul. Måske er det bedstemor Lises sidste, for hun har fået konstateret kræft. Men det er nu ikke det, Juliane har i tankerne. For Juliane har en hemmelighed.

"Et hjerte af guld" er et scenarie om de nære og genkendelige relationer. Det handler om en mor og hendes datter, om parforhold der skrænter, og om hvordan små og trivielle dramaer kan blive så vigtige, at de fylder hele ens liv. Det handler om, hvordan selv de bedste intentioner nogle gange kan ende i misforståelser. Måske fordi kommunikationen halter, eller fordi perspektivet er forkert. Det handler også om at være et godt menneske - både overfor sin familie og sig selv.

Spillet på:

Confekt IIc (2003)
Fastaval (2004)
Orkon - Aspiranteksamen (2004)
Fastaval - Mad Science (2017)

Priser:

Fastaval (2004)

Nomineret, Bedste Spilpersoner
Nomineret, Bedste Redigering

Trivia:

Links:

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=69Indsend rettelser for denne side