Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Et lystspil

Forside til Et lystspil

System: Hjemmelavet
Deltagere: 5 spillere

Af:

Ikon - ForfatterAnders Frost Bertelsen
Ikon - ForfatterMads Brynnum
Ikon - ForfatterMorten Malmros Jespersen
Ikon - ForfatterKlaus Meier Olsen
Ikon - ForfatterKristoffer Rudkjær

Download:

PDF Scenariet (1,1 MB)

Foromtale:

»Et lystspil« handler om romantiske forviklinger og intriger, komtesser og sømænd, grever og baroner og frem for alt om en verden, hvor tingene aldrig er helt, som de ser ud til at være. Det er et forsøg på at genskabe stemningen fra klassikere som »Charles tante«, »Pigen og millionæren«, »Sommer i Tyrol« og andre perler fra den danske filmskat, men også et forsøg på at gå nye veje i forhold til både spillernes roller og det system, de skal udfolde sig gennem.

Spillertype: Ikke for folk, der synes, Toon er sjovt. Ikke for folk, der ikke kan tåle at blive udfordret i deres syn på rollespil. Ikke for folk, som mener, man kun bruger stemmen og terninger, når man spiller rollespil. Ikke for folk uden sans for humor. Ikke for folk, som ikke kan lide Axel Strøbye eller Dirch Passer. Og bestemt ikke for forstokkede traditionalister eller for idioter i det hele taget.

Spillet på:

Fastaval (2004)

Priser:

Fastaval (2004)

Vinder, Bedste Effekter [+]

Trivia:

Links:

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=78Indsend rettelser for denne side