Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Lømler

Forside til Lømler

System: Systemløst
Genre: Komedie
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

Ikon - ForfatterFrederik Berg
Ikon - ForfatterLars Vensild Hörnell
Ikon - ForfatterMax Møller
Ikon - ForfatterAnders Skovgaard-Petersen
Ikon - LayouterAnders Skovgaard-Petersen

Download:

PDF Scenariet (4,9 MB)
PDF Rollerne (1,2 MB)
PDF Kortet (4,4 MB)
PDF De uskrevne regler (0,1 MB)

Foromtale:

Det er sidste time før sommerferien, og 4.b sidder fordelt ved tomandsborde, mens Lærer Madsen giver lektier for til sommerferien. Luften er tung, uret tikker ulideligt langsomt af sted, og et sted udenfor lokker stranden. Klaus L er fordybet i sit eget projekt. I starten af året har han sat sig for at bore et hul i kanten af bordet, der er dybt nok til, at han kan skjule sin blyant. Han mangler endnu 3 mm. Kims opmærksomhed skifter mellem Klaus Ls projekt og Louises røde fletninger, mens han sikrer sig, at de andre ikke ser, hvor han kigger hen. Simons tanker svæver allerede sammen med hvide sommerfugle hen over kornet på markerne. Klaus Ny følger Madsens undervisning, mens solen danser i hans brillers reflekser. Den bliver først spændende, da døren går op, og Madsen præsenterer klassen for en ny dreng, Markus, der skal gå sammen med dem efter sommerferien.

Lømler er et et scenarie for folk, der har lyst til at klatre i træer, bygge huler og gå på jordbærrov i 80'ernes danske sommerland.

Spillet på:

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Priser:

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Vinder, Bedste Effekter

Trivia:

Links:

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=56Indsend rettelser for denne side