Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Crawling All Over II

(AKA: Crawling All Over III, Crawling All Over – ver. 3)

System: Via Prudensiae
Genre: Sci-Fi

Af:

ForfatterAsk Agger
🎨Asta Wellejus

Download:

PDF Scenariet (0,5 MB)

Foromtale:

d. 5. april 2413.
Basen Tristan III har mistet kontakten med rumskibet Epsilon. Skibet var på vej hjem fra ekspedition til en fjern planet kaldet Desmox, da det pludseligt standsede motorerne og afbrød al kommunikation. Skibet, der ejes af mega-koncernen DeepSpace Inc., befinder sig nu i en ustabil bane omkring den lille måne Attila. Om ca. 30 timer vil skibet styrte ned på månen, der er tæt bebygget med industri- og mineanlæg.
Ejeren af Attila, koncernen TerraForm Inc., har sammen med den nærmeste militærbase udrustet et opklaringshold, der ledes af veteranen Jack Hamilton. Situationen tages meget alvorligt, da den kan skyldes fjenden, der ellers ikke har været aktiv i dette solsystem i årtier.

---
Alternativ foromtale (fra Pentacon V):

"I RUMMET KAN KUN MASTEREN HØRE DIG SKRIGE!"

Vi befinder os i det kolde tomme verdensrum år 2415. I billedet ses en stor planet, hvorpå man igennem de grå skyformationer svagt kan skelne et brunt bjerglandskab. En stærk kikkert ville måske ha' afsløret de store fabriksanlæg som graver sig ind i planetens bjergkæder, eller planetens store rumhavn. Pludselig glider en skygge ind i billedet og skjuler planeten. Vi zoomer lidt ud. og ser et stort metallisk rumskib glide langsomt forbi med slukkede motorer, vi når lige at læse navnet U.S.S Epsilon og firmanavnet DeepSpace™ Inc. før rumskibet glider ud af vores synsfelt på sin kurs ned mod planetens overflade.

Kort efter glider endnu et rumskib forbi: I luftslusen ombord på den betydeligt mindre forfølger står seks stolte medlemmer af Det Amerikanske Marinekorps. Deres ansigter udstråler patriotisk stolthed og en stålfast holdning. De er alle fast besluttet på, med livet som indsats, at stoppe det løbske rumskib U.S.S Epsilon, før det med katastrofale konsekvenser vil styrte ned på planeten under dem.

Spillet på:

Fastaval (1992)
Spiltræf (1992)
TRoA IX (1994)
Pentacon V (1994)
Krikkit Con I (1995)
Placebo-Con (1995)
Claustrum Con (1996)
Orkon (1997)
Ballerup Rollespils Festival (1998)

Priser:

Fastaval (1992)

Nomineret, Bedste Scenarie
Nomineret, Bedste Special Effects

Trivia:

Links:

Scenariet til download på Ask Aggers hjemmeside: http://home3.inet.tele.dk/askagger/crawling.htmlIndsend rettelser for denne side