Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Childsplay

Forside til Childsplay

System: Basic Roleplaying
Genre: Efterforskning, Projekt R'lyeh, Sci-Fi, Thriller
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af:

ForfatterMichael Erik Næsby

Download:

PDF Scenariet (0,6 MB)
PDF Spilpersoner (1,2 MB)
PDF Bilag (1,0 MB)

Foromtale:

En meget blandet gruppe mennesker bliver kastet ud i et spil, hvor virkeligheden vender vrangen ud på sig selv, og hvor hensynsløse mænd og koldblodige kvinder ligger på lur bag hvert hjørne.

Men ... Karaktererne er ikke historiens eneste hovedpersoner. Omkring ørene på vores såkaldte helte udkæmpes en kamp, hvror alle kneb gælder. Blandt de kæmpende kræfter finder vi "Freedom of Information and Regulations Enforcement", a.k.a. FIRE, gigantkoncernen "Darke/-powers" og masser af børn.

Børn er jo meget søde - med hvad ville der ske, hvis de virkelig kunne gøre, som de havde lyst til?

Og så er der jo Gud: Selvom hun/han ikke helt forstårm hvad der foregår, er Gud glad, for "evigheden" var ved at blive kedelig.

Et scenarie hvor tingene nogen gange går meget hurtigt, og hvor død og ødelæggelse lurer i heltenes fodspor, hvor vanviddet viser vejen til velsignelse. Tænk ikke på denne historie som et cyberpunk-scenarie, tænk på den som en ny religion, der spilles med toterninger.

Men det hele begynder højt oppe i luften over Metronome 2 ...

Spillet på:

Fastaval (1998)
TRoA Con (2011)
Fastaval (2014)

Links:

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=80Indsend rettelser for denne side