Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

UdkantsCon 2 (2019)

Pil: forrige Inaktiv pil: næste

Sted: Ungdomshuset Odense
Dato: 14. - 17. februar 2019

Del af: UdkantsCon

Om kongressen:

Rollespilsforeningen Føniks fejrer endnu en gang Danmarks bedårende randområder med tre dages rollespil, brætspil, figurspil, taskenspil, terningespil, kortspil og verdens hyggeligste (og billigste) bar - der også er et ongoing liverollespil. Dertil kommer selvfølgelig den efterhånden legendariske midnatsdartturnering lørdag nat.

UdkantsCon handler først og fremmest om at hygge sig. Scenarierne er humoristiske, stemningen løssluppen og gemytlig. Der er masser af fantastiske arrangementer rundt om i landet, hvor man kan forsvinde i sin karakters dybder til et blackbox-scenarie, bleede sig hele vejen til psykiatrisk afdeling og deltage i paneldebatter om politisk betændte emner indenfor vores herlige hobby. Til UdkantsCon opfordrer vi til, at man har det rart, sætter sømandskasketten kækt på sned og brøler med på den gode med De Gyldne Løver i stedet for. Rul nogle terninger, find den skat og pløk de jysktalende rumpirater!

Scenarier:

4 scenarier
Britta's Beauty BarKristoffer Post ByrielSavage Worlds Semi-live
FiskerneMaja Spang-HanssenSystemløst
RoejagtenLise RasmussenCall of Cthulhu Ultralight
Wørk, Bitch!Nina FjordSystemløst

Links:

Facebook-begivenhed for kongressen: https://www.facebook.com/events/246384979373260/?ti=asIndsend rettelser for denne side