Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]

The Armitage Cabal

System: Call of Cthulhu
Genre: Gyser
Deltagere: 1 GM, 4-5 spillere

Af:

Ikon - ForfatterTroels Frostholm Søe-Larsen

Foromtale:

“Ja det er Miskatonic University... God aften hr politidirektør, hvad kan jeg gøre… blodige tegn siger de, mærkelige spor, okkultisme. Øjeblik jeg stiller dem om til Prof. Armitage”
Samtalen var kort og professoren ringede af, han brugte aftenen fordybet i sine tanker, inden han sendte bud efter Prof. Rice og Prof. Morgan.

”Min herrer, jeg frygter for at vi står med en ny sag på hænderne.” Han så rundt på de andre professorer, ”jeg tror vi bliver nødt til at gøre handling af vores overvejelser.” Morgan nikkede, ”hvem havde du tænkt dig at tilbyde det farefulde job?” ”Vi vælger hver især 3 kandidater fra vores studerende, så sætter vi os sammen og bliver enige om hvem der skal danne holdet”

Sådan gik det til at du nu sidder sammen med nogle andre studerende og venter uden for døren til Prof. Armitage kontor, den mest kendte professor på hele Miskatonic University. Om lidt vil du få tilbuddet om at specialisere dig som studerende og gå en vej der føre mod ukendte farer og ting du ikke forstår. Men hvad betyder det okkulte og selve Cthulhu universets gåder når man er en af de få studenter under ”The Armitage Cabal”.

Spillet på:

Ruscon 25 (2017)


Indsend rettelser for denne side